Bors de iepure

Postat de Sylvia in Ciorbe
19 Noi 2010 | 23640 vizualizari

Este o mancare excelenta, trebuie sa o gustati o data macar , am facut de ceva vreme ciorbita asta dar nu am reusit sa o postez . Iepurele are o aroma deosebita si o textura foarte fina care face fata oricarei provocari de la meniurile foarte simple pana la cele mai elaborate platouri.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 19.11.2010, 14:11
am ajuns la masa ma primesti
la 19.11.2010, 14:24
cu mare drag
la 19.11.2010, 14:29
ce culoare frumoasa are
la 19.11.2010, 14:58
A si fost foarte buna
la 19.11.2010, 17:01
iepurele se procura mai rar din pacate ca tare bun este
la 19.11.2010, 21:21
ce buuuna e!
la 19.11.2010, 22:07
nu am pregatit niciodata, doar friptura; cred insa ca e grozava !
la 22.11.2010, 16:19
foarte gustos si sanatos carnea de iepure se recomanda celor care au colesterolul marit asa deci eu vreau o portie dubla nu am coresterolul marit dar imi place mult
la 29.11.2010, 17:58
la 29.11.2010, 18:44
Teo trebuia sa gusti si ciorbita asta o data
Multumesc de laude si ma bucur ca v-a placut

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking