Bors de miel

Postat de crisad in Supe/Ciorbe
30 Ian 2010 | 7784 vizualizari

Am preparat aceasta reteta pentru masa de Pasti, o excelenta ciorba de miel

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 30.01.2010, 14:12
N-ai lasat oasele in ciorbita cu un pic de zgarci? Mare greseala ! Ciorbita de altfel foarte buna. Dar cu ce ai acrit-o? Presupun ca ai folosit bors
la 30.01.2010, 14:17
am scris bunica de bors si oasele le-am scos din ciorba dp ce le-am fiert si apoi am adaugat doar carnita bucatele
la 30.01.2010, 17:30
Da , corect. Nu am fost eu atenta cand am citit reteta.
la 31.01.2010, 10:10
as manca o ciorbita de miel calda.....mmmm....
la 31.01.2010, 10:44
te astep la o portie
la 31.01.2010, 11:31
nu zice de doua ori.....
la 02.04.2010, 00:26
buna,buna
la 13.04.2012, 10:53
bunnn chiar o sa incerc si eu

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking