Bors de miel
Postat de crisad in Supe/Ciorbe 30 Ian 2010 | 7784 vizualizari
Am preparat aceasta reteta pentru masa de Pasti, o excelenta ciorba de miel
Inapoi la reteta
|
Comentarii (8)
la 30.01.2010, 14:12
N-ai lasat oasele in ciorbita cu un pic de zgarci? Mare greseala ! Ciorbita de altfel foarte buna. Dar cu ce ai acrit-o? Presupun ca ai folosit bors
la 30.01.2010, 14:17
am scris bunica de bors si oasele le-am scos din ciorba dp ce le-am fiert si apoi am adaugat doar carnita bucatele
la 30.01.2010, 17:30
Da , corect. Nu am fost eu atenta cand am citit reteta.
la 31.01.2010, 10:10
as manca o ciorbita de miel calda.....mmmm....
la 31.01.2010, 10:44
te astep la o portie
la 31.01.2010, 11:31
nu zice de doua ori.....
la 02.04.2010, 00:26
buna,buna
la 13.04.2012, 10:53
bunnn chiar o sa incerc si eu
COMENTEAZA