Bors de perisoare din salau la Multicooker Crock-Pot Express

Postat de simona72 in Ciorbe
22 Aug 2019 | 350 vizualizari

O ciorba acrisoara cu carne de peste si multe verdeturi. Am pus cate putin din fiecare, cam ce era prin frigider si anume: patrunjel, marar, salata si loboda. A iesit o ciorba bogata cu aroma usoara de peste acrita cu bors, dar si cu lamaie, cine a dorit ciorba mai acra.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 22.08.2019, 15:17
bun bun
la 22.08.2019, 15:49
Ne place! Primim o portie?
Dar tu stii ca mi-ai dat o idee buna, nu am mai facut de multa vreme o ciorba din asta cu perisoare de peste.
la 22.08.2019, 16:09
Multumesc!
la 22.08.2019, 16:10
Laura, primiti primiti
la 22.08.2019, 19:59
Bună idee!
la 22.08.2019, 20:06
super
la 23.08.2019, 07:22
Buna ciorbita !!!
la 23.08.2019, 09:25
la 23.08.2019, 09:52
Pe gustul meu
la 26.08.2019, 21:39
Arata foarte bine, iar iubitorii de peste ar devora toata ciorba!
la 01.09.2019, 09:15
Bun!
la 09.09.2019, 23:17

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking