Bors de peste

Postat de crisad in Supe/Ciorbe
4 Dec 2009 | 8802 vizualizari

se spune ca o ciorba de peste sa fie reusita tb sa aiba cel putin 4 feluri din peste si apa sa fie de Dunare . eu nu am folosit decat 2 tipuri salau si cega(capatini si cozi) iar apa puteam sa iau direct din Borcea-e la 2 pasi - dar nu m-am riscat (si la cat de curata e apa de robinet pot spune ca e cu apa deBorcea) si bordsul a fost f bun (asta au zis oaspetii la masa)

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 04.12.2009, 18:07
Doamne, de cand nu am mai mancat ciorba de peste, mor dupa ciorba asta, mie imi plac in general ciorbele!
la 04.12.2009, 19:03
super, e singura ciorba cu carne pe care o prefer , si din cate stiu ca sa fie o adevarat ciorba se face cu cel puitn 4 feluri de peste si apa de Dunare, peste care stiam ca se scoate din ciorba la un moment dat si se prepara cu usturoi si se folosesc pesti mai ales din specia sturionilor (pastruga, cega,etc), ai 5 furculite de la mine pentru ea
la 05.12.2009, 01:18
la 06.12.2009, 10:56
bun , am mancat si eu sapt trecuta facuta la tara in ceaun , foarte bunaaaaaaaaa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking