Bors de stevie
Postat de farfuriavesela in Ciorbe 14 Apr 2014 | 26570 vizualizari
Ce poate fi mai bun in zilele de primavara, cand verdeturile abunda in gradini si in piete, decat un bors de stevie. Pregatit foarte usor, adaptabil si pentru zilele de post, borsul acesta de stevie este foarte gustos si plin de legume.
Urmatiti filmul nostru si gatiti impreuna cu noi!!!
http://youtu.be/MMPpkSFVCWM
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 14.04.2014, 13:53
Buna ciorbita!
la 14.04.2014, 14:12
bun,vreau si eu
la 14.04.2014, 14:27
o farfurie pentru Bunica si una pentru Bya Ralu!!!
la 14.04.2014, 14:29
nu am mancat niciodata dar as incerca cred ca e buna!!
la 14.04.2014, 15:09
Cristeena incearca si n-o sa-ti para rau!
la 14.04.2014, 15:22
problema e ca aici e e stevie
la 14.04.2014, 15:39
nu am mancat niciodata stevie...poate o mancarica as manca...la mine bors...= acru si nu imi plac zemurile acre dara..
la 14.04.2014, 15:40
pun un pic de zahar
la 14.04.2014, 16:08
imi placee
la 22.04.2015, 12:29
imi place!
la 26.04.2015, 16:33
E o reteta simpla si buna,cu 2 observatii: 1) stevia se da in cateva clocote separat , se scurge apa,se toaca pe tocator si abia apoi se pune in ciorba cu legume, pt. ca altfel e toxica; 2) la ingrediente ati mentionat 2 cuiburi de fidea care nu s-au mai regasit la modul de preparare; de altfel,ori punem zdrente,ori fidea. Altfel e o.k.! C.M.
COMENTEAZA