Bors din tarate de grau

Postat de mamaieelena in Ciorbe
9 Iun 2011 | 29153 vizualizari

Este foarte bine si sanatos cand doresti sa pregatesti ceva in bucatarie sa fie din produse cat mai naturale si de aceea m-am gandit sa va scriu aici reteta borsului asa cum Bunica mea mi-a dat-o intr-un moment cand nu am avut alta posibilitate de a procura acest indragit produs: borsul! Am sa incep cu inceputul desi in fotografii este numai produsul finit dar nu este greu si am sa-l explic in detaliu dupa cum urmeaza...

Inapoi la reteta

Comentarii (43)

la 09.06.2011, 16:57
gaby ca sa-ti raspund mai intai tie ca mi-ai pus o intrebare si nu am putut intra pana acum ca am avut alte probleme ....da prima apa ca si tot continutul se arunca dar se opreste o cantitate de amestec tarate-malai asta e tot
si multumesc pentru aprecieri
la 09.06.2011, 16:58
dragele mele daca mai aveti ceva nelamuriri sau poate eu nu am fost suficient de explicita va rog sa intrebati ca eu va raspund fara probleme
la 09.06.2011, 17:24
la 09.06.2011, 17:56
si mie imi place sa pun bors in ciorbite..am salvat reteta
la 09.06.2011, 19:05
Elena , imi cer scuze ptr ,,dezastrul" pe care l-am facut pe minunatul tau produs , pe care noi il folosim cu totii in iubita noastra MOLDOVA
la 09.06.2011, 19:32
si in iubitul nostru ARDEALse foloseste borsul si noi il iubim uniiiiiiii
la 09.06.2011, 20:17
fetelor nu e nicio problema nu ma supar ca nu am de ce?
si apoi borsul se foloseste de catre cei care-l prefera si cei care nu il stiu dar il gusta de la altii sau chiar il incearca pentru prima oara si-l place il vor folosi in continuare asa deci nu e pe regiuni neaparat ci dupa gust
la 09.06.2011, 23:30
de cand cautam o reteta la bors
la 10.06.2011, 07:20
ma bucur ca am putut fi de folos prin postarea acestei retete
la 10.06.2011, 16:35
UIte ca nu numai in moldova se umple borsul....Si in dobrogea tot asa se face ....se pastreaza sau se imprumuta de la vecinii de incredere ustele(sub denumirea asta le stiu) Mama chiar zilele trecut e a umplut borsul a pastrat doar borsul de la 2-3 ape .....celelalte nu vor mai fi la fel de acre....mai pune boabe de porumb si fasole,crengute de cimbru,leustean uscat si visin....
Cand eram mica bunica ne dadea bors cu putin zahar pe post de limonada...bun mai era( era pe vremea ceausista.. )
la 13.06.2011, 20:44
Ionela aia era braga! Cred ca o sa fac si eu ca vara asta capricioasa ne+a prins fara bani si merita sa faci in casa o licoare atat de echilibrata si de gustoasa... Cheers
la 17.06.2011, 22:49
De foarte multa vreme nu am mai avut bors facut de casa. tare bun
la 14.09.2011, 08:14

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking