Borzaska - reteta de snitel unguresc in crusta delicioasa de cartofi
Postat de Ksenya in Porc 14 Mar 2017 | 30117 vizualizari
Cine ar refuza un Gulyas bun? un Bogracs-gulyas la ceaun? sau ...... Halaszle- supa de peste? (deja s-a facut furtuna in gura) :)) Am s-o postez minunatia de supa, cand se mai incalzeste afara, numai timp sa am. Sau Baigli ? Sau.... ? Putem continua pana la nesfarsit.
Imi place bucataria ungureasca, e atat de colorata si picanta... si nu cred ca exista vreun om sanatos care poate sa o ignore:). Eu, cu siguranta, nu !
Astazi vin cu o reteta care de mult tot sta pe lista de asteptare, si cum maine 15.03.2017 este Ziua Maghiarilor de pretutindeni, am sa ma folosesc de moment sa le urez : La multi ani! :) si sa va prezint minunea.
Preparatul pe care vreau sa-l prezint, se numeste Mátrai borzaska si este un snitel unguresc foarte-foarte bun ! Cu siguranta, unii dintre voi l-au si gatit si l-au si mancat si care poate, sa-mi dea dreptate.:)
Sa trecem la treaba, sa va arat cum se face Borzaska - reteta de snitel unguresc in crusta delicioasa de cartofi!
Inapoi la reteta
|