Boules berlineze - Gogosi umplute cu crema de vanilie

Postat de ctlina in Dulciuri
12 Ian 2017 | 4053 vizualizari

 Ca la bucatarasi acasa Este un desert foarte popular si cunoscut in Germania, Austria si Elvetia. Se consuma de obicei in seara de Anul Nou. Traditia este de a umple o gogoasa cu mustar si de o ascunde intre celalte umplute cu crema de vanilie sau dulceata. Ramane a astepta ca cineva s-o guste :)   http://blogulluicatalina.blogspot.fr/2016/12/boules-berlineze-gogosi-umplute-cu.html

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 12.01.2017, 21:36
Ce tradiție interesanta! Poti sa inscrii reteta la concurs Imi plac foarte mult gogosile tale!
la 12.01.2017, 21:42
la 12.01.2017, 21:42
bune bune
la 12.01.2017, 21:48
ia sa fac si eu pentru bengalion si sa ascund cu mustar si boia.....
la 12.01.2017, 21:56
astea da, sunt delicioase!
la 12.01.2017, 21:59
multumesc Andra nu vazusem concursul
la 12.01.2017, 21:59
foarte faine și sigur bune....până la cea cu muștar !
la 12.01.2017, 23:35
Minunate!
la 13.01.2017, 09:57
Ce as manca si eu!
la 13.01.2017, 10:00
Ce imi plac!
la 13.01.2017, 10:54
Ce bune sunt!
la 13.01.2017, 12:01
Bune!
la 13.01.2017, 12:46
din astia as vrea si eu
la 13.01.2017, 20:02
Yammi!
la 15.01.2017, 18:08
servesc si eu sper sa n-o nimeresc pe aia cu mustar )))

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking