Branza de vaci de casa
Postat de MotanLaOale in Mancare copii 7 Mar 2012 | 11602 vizualizari
Vrand sa fac orez cu lapte, cand am pus laptele la fiert, s-a branzit (desi era in termen) si am hotarat sa-l fac branza de vaci.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (41)
la 08.03.2012, 14:24
buna
la 10.04.2012, 11:10
foarte buna si sanatoasa
la 22.05.2013, 19:14
Cum sunt mare fan branza de vaci si cum sufar de lipsa ei aici..aceasta reteta este binevenita pentur mine. Multumesc !!!!!! LA gust e la fel cu branza pe care o luam de la piata?? Sunt foarte curioasa cum iese..si cu siguranta o sa o incerc...e bun laptele din supermarket???
la 22.05.2013, 19:52
Are un gust mai bun decat cea din comert! Eu am folosit lapte Dorna de 3,5 grasime. Foloseste un lapte cat mai gras si sa vezi ce buna iese!
la 22.05.2013, 22:29
Motanel, multumesc tare mult!!!! Uite asa pot sa fac si eu papanasii mei, sa nu mai astept pana la vara sa mananc in romania!
la 22.05.2013, 22:30
La favorite!
la 22.05.2013, 22:41
Motanel, ce inseamna expirat?! Adica, il las descoperit afara?!
la 22.05.2013, 23:13
Ii desfaci capacul si il lasi la caldura. A doua zi pui putin intr-o lingura si o pui pe flacara si el firebe in 20 secunde si vezi daca se branzeste in lingura. Se vede usor. Daca nu si se umfla il mai lasi la cald cateva ore si mai incerci o data. Dupa aia urmezi reteta. O zi la caldura desfacut trebuie sa fie de ajuns. Succes!
la 22.05.2013, 23:14
Expirat adica cand incepe sa se acreasca si nu mai poti sa il fierbi ca se brabzeste!
COMENTEAZA