Branza framantata

Postat de Zamfira in Aperitive / Garnituri
18 Sep 2012 | 11124 vizualizari

Un mod sanatos de a ne alege tipul de branza si cantitatea de sare dintr-o branza framantata. Alegeti un cas proaspat si adaugati sare dupa gust.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 19.09.2012, 08:24
e foarte bine, Bunica
la 19.09.2012, 12:25
harnicuta
la 19.09.2012, 13:11
bun tare! n-am facut niciodata.. in general il congelez
la 19.09.2012, 16:07
la 19.09.2012, 22:16
Interesanta reteta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking