Branzoaice

Postat de Ina in Prajituri
29 Apr 2010 | 12238 vizualizari

Un desert rapid si usor

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 29.04.2010, 22:25
immm, imi aduc aminte de chioscul din curtea scolii unde fugeam in pauza mare sa ne luam brinzoaice sau pandispan
la 29.04.2010, 23:20
Tare bune.
la 29.04.2010, 23:52
parca le simt cum se ,, topesc '' in gura
la 30.04.2010, 00:45
acuma e acuma ina sa te vedem cum facem,vi sau ma duc eu?
la 30.04.2010, 05:49
Fetele, branzoaice fac la orice ora, deci sunteti invitatele mele
la 30.04.2010, 05:56
Nadina, hai tu, ca tot ti-e dor, cred....
la 30.04.2010, 05:57
Offf, sefu, mie mi-e dor de corabioarele alea din copilarie.....si erau doar 2 lei vechi.... ( oricum mai mult de doi lei nu aveam in buzunare )
la 30.04.2010, 11:10
ce bunatate
la 30.04.2010, 12:56
rocsi
la 30.04.2010, 20:32
varianta asta ....nu o stiam. , stiam doar de cele care se pun la cuptor....care imi plac la nebunie, dar o sa incerc si asa, ca mi se pare interesant si dupa cum arata sunt super fragede....
la 30.04.2010, 20:41
Sunt foarte pufoase, madi. Si desi fac deobicei cu drojdie, acum am pus praf de copt, ca ramasesem fara drojdie. Dar au crescut foarte bine si-au iesit pufoase.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking