Ingrediente
- 5 banane coapte
- 100 g unt
- 100 g zahar
- 1 ou
- esenta vanilie
- 2 lingurite praf de copt
- 200 g faina
- 100 g fulgi de porumb
- 3 linguri seminte de chia
- 5 g scortisoara
- 1/2 lingurita ghimbir
Mod de preparare
Topim untul si il amestecam cu bananele pasate cu furculita, intr-un vas incapator. Adaugam zaharul, oul si esenta de vanilie si mixam pana se topeste zaharul. Punem praful de copt, amestecam iar, apoi faina si omogenizam compozitia. Adaugam fulgii de porumb, scortisoara si ghimbirul si mai mixam un pic. Desi am forme de briose de silicon, am vrut sa fiu sigura ca nu se prind briosele si am uns formele cu putin unt. Am pus compozitia in forme si am dat la cuptorul preincalzit, circa 30 de minute. Le lasam sa se raceasca un pic, apoi le scoatem din forme si servim. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu banane, fulgi de porumb si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|