Briose cu ciuperci, cascaval si salam

Postat de Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri
14 Iul 2015 | 7818 vizualizari

A-nceput sa-mi placa sa fac briose, mai ales acum ca mi-am achizitionat forme de silicon. Inainte aveam o tava si puneam hartie in ea, dar nu eram multumita de cum ieseau briosele, mai ales pentru ca se lipea hartia prea tare de ele. Asa ca am aruncat tava si am cumparat forme de silicon. Vi le recomand si voua.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 15.07.2015, 13:57
Multumesc, laura_n!
la 15.07.2015, 13:58
Ela, poti lua de aici de pe bucataras. Am vazut ca tot groase sunt si cu un model dragut sau cauta prin marile magazine gen Auchan sau Carrefour
la 15.07.2015, 21:02
Ce frumoase ti-au iesit!
la 15.07.2015, 22:30
Multumesc, Rocsi!
la 16.07.2015, 11:22
la 17.07.2015, 13:05
Ce bunatate ai facut!
la 17.07.2015, 21:54
Multumesc Lau, Mirela!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking