Briose cu nuca si ciocolata

Postat de adasev12 in Prajituri
29 Sep 2011 | 4491 vizualizari

am luat aceste forme de silicon de ceva vreme, dar abia acum le-am facut inaugurarea...eram cam sceptica in folosirea lor, cand le-am vazut asa moi....dar nici nu se compara cu formele de metal...nu se lipeste deloc de ele compozitia si sunt foarte usor de curatat...pacat ca sunt doar 6 buc....si trebuie copt de 2 ori ...mie de data asta mi-au iesit 9 buc, formele fiind destul de mari...nu am apreciat corect masura, si am pus cam mult in ele...normal imi ajungeau de 12 buc...data viitoare o sa stiu....

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 30.09.2011, 21:14
aha..nu stiu sincer..as incerca dar la o temperatura mai micuta
la 30.09.2011, 23:53
miuta....
rocsi...pe astea scrie ca merg pana la 230 grade...aunt de buna calitate, nu sunt chinezesti...
la 180 gr sunt super ok
la 02.10.2011, 22:00
eu am tava dar mie frica sa o incerc,daca se topeste in cuptor arata super
la 03.10.2011, 12:52
o bunatate ciocolatoasa
la 08.10.2011, 11:02
sufletista...nu ai citit instructiunile? tre sa scrie acolo ce temp rezista. formele astea de silicon sunt f bune, made in italia, nu chiciuri ( decorix are produse bune....uite ca fac reclama....)... astea merg pana la 220...iar eu le-am copt la 180. is ok
la 08.10.2011, 11:04
cris, asa e

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking