Brioșe de post cu rahat și glazură de lămâie

Postat de CulinaryRainbow in Prajituri
13 Dec 2013 | 6057 vizualizari

Așa cum v-am povestit în cealaltă rețetă de brioșe ( de pe blog ), sunt originare din Regatul Unit al Marii Britanii. Au iz regesc și sunt printre primele în lista lungă a plăcerilor mele vinovate, :)) Azi, am preparat unele de post și sunt tare mulțumită de ce-a ieșit. Să vă explic... :)

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 13.12.2013, 21:26
Laura,eu ti-am zis,da' nu m-ai crezut ))))))
la 13.12.2013, 21:41
eu de cand cu farsele, suflu si in iaurt, cum se zice )
la 13.12.2013, 22:06
Rocsi, mulțumesc!
Laura, la noi în Maramu', nu să umblă cu fofârlica.
la 13.12.2013, 22:51
Ce bunatati ai adus la ceas de seara!!
la 13.12.2013, 23:20
la 14.12.2013, 08:10
la 14.12.2013, 09:50
la 14.12.2013, 09:53
Tare frumoase!
la 14.12.2013, 10:18
Mulțumesc!
la 14.12.2013, 11:27
la 14.12.2013, 11:44
frumosi!
la 14.12.2013, 11:58

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking