Bruschetta cu ton

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
12 Aug 2015 | 3167 vizualizari

Bruschetta este pâine prăjită condimentată cu usturoi și ulei de măsline, de obicei servit cald ca aperitiv, gustare sau garnitura. Numele vine de la cuvântul italian bruscare, care înseamnă “a frige pe cărbuni.”

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 12.08.2015, 19:41
Da ,da...minunatie!
la 12.08.2015, 19:48
Ooo ce bine arata!
la 12.08.2015, 19:48
mmm... ce bune sunt!
la 12.08.2015, 19:48
Rapide si foarte gustoase!
la 12.08.2015, 19:54
multumesc ...va pun o alta varianta
la 12.08.2015, 20:03
la 12.08.2015, 20:04
la 12.08.2015, 20:13
Si astea-mi plac!
la 12.08.2015, 20:31
la 12.08.2015, 22:25
la 12.08.2015, 22:31
Le ador pe cele cu ton
la 13.08.2015, 09:20
la 13.08.2015, 10:00
la 13.08.2015, 10:57

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking