Bruschette cu rosii si busuioc

Postat de mimmi in Aperitive / Garnituri
12 Iul 2011 | 5266 vizualizari

Bruschetele au aparut ca specialitate cu multi ani in urma in Italia, istoria lor este simpla datorita ingredientelor principale: paine, usturoi si ulei. Adevarul este ca in ziua de azi se consuma peste tot in lume ca fiind delicatese si se pot savura in orice combinatie.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 12.07.2011, 13:03
la 12.07.2011, 13:07
una din gustarile pe placul meu
la 12.07.2011, 13:22
bune
la 12.07.2011, 13:26
bune tare
la 12.07.2011, 14:05
la 12.07.2011, 14:07
usturoiul conteaza enooorm la bruschete
la 12.07.2011, 14:17
la 12.07.2011, 15:45
la 12.07.2011, 17:02
la 12.07.2011, 21:00
la 13.07.2011, 10:35
la 14.07.2011, 11:56

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking