Bucataras TV: reteta de Millefeuille din carne de porc umplută cu ruccola

Postat de Bucataras in Porc
3 Dec 2013 | 2506 vizualizari

Millefeuille te duce în general cu gândul la un desert fin. Însă rețeta există și în varianta sărată, la fel de deosită. Chef Roberto pregătește un millefeuille din carne de porc și legume.

Inapoi la reteta

Comentarii (3)

la 03.12.2013, 22:37
interesanta reteta
la 03.12.2013, 22:38
la 03.12.2013, 22:44
denumirea-mi aduce aminte de Nicusor ) Nu c-as fi mai departe...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking