Bucataras TV: reteta de Tortiglioni cu ricotta, pecorino și roșii

Postat de Bucataras in Paste
3 Dec 2013 | 3057 vizualizari

Brânza de oaie se potrivește perfect cu aroma intensă a frunzulițelor de mentă, iar această combinație reușită poate fi folosită la prepararea mai multor feluri de rețete. Chef Roberto ne prezintă o rețetă de paste, rapidă de realizat, dar și de mâncat.

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 03.12.2013, 22:48
interesanta reteta
la 03.12.2013, 23:13
la 03.12.2013, 23:23
bun
la 04.12.2013, 09:58

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking