Bucataras TV: reteta de Vită cu sparanghel și cremă de cartofi

Postat de Bucataras in Vita
3 Dec 2013 | 2488 vizualizari

Crema de cartofi poate înlocui cu succes sosul clasic care se servește în general la friptură. Chef Roberto prepară o rețetă din biftec fraged, completată cu această c remă fină și gustoasă.

Inapoi la reteta

Comentarii (2)

la 03.12.2013, 22:29
O bunatate !
la 03.12.2013, 22:40

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking