Bucatele de curcan cu mazare si morcovi de primavara

Postat de Brindusa in Curcan
29 Mai 2010 | 5661 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 29.05.2010, 15:25
imi place carnea de curcan
la 29.05.2010, 16:44
Eu vreau un morcov. As mai completa si cu "tanar" dar mi-e sa nu se interpreteze.
la 29.05.2010, 16:45
eu vreau carnea sa fie tot tanara
la 29.05.2010, 16:46
Miha vad ca stii cum e zicala aia cu gaina batrana si morcovul tanar
la 29.05.2010, 16:50
ela, daca te referi la carnea de curcan , e foarte frageda. Se face repede.
la 29.05.2010, 16:51
Ana, si mie imi place, mai mult ca aia de pui.
la 29.05.2010, 16:54
Brandusa, nu o stiu...Sa risc sa dau o interpretare.
la 29.05.2010, 17:03
Brandusa,carne sa fie
la 29.05.2010, 18:03
Hai Miha ca ti-o zic eu: Gaina batrana face ciorba buna. (pana aici cred ca o stiai ) Cu conditia ca morcovul sa fie tanar. (sper ca nu se supara sefu si ma baneaza)
la 29.05.2010, 18:40
fetelor... glumetelor bun curcanu si morcovu
la 29.05.2010, 22:14
Morcovul tanar fierbe mai repede Ai facut un aranjament grozav! Morcovul troneaza

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking