Budinca Abade de Priscos
Postat de cristeena20 in Dulciuri 22 Noi 2012 | 15711 vizualizari
Ca toate deserturile portugheze, si aceasta budinca are fff multe oua. Dar e si ffffffff buna. Cand am auzit ce contine si cum se face...am crezut ca va fi dezastru..dar proba finala...e criminal de buna. Textura ..gustul...e ceva de vis. Merita incercata, in ciuda..ciudateniilor .
Reteta originala se face mai multa..eu am facut jumate- intr-o forma mai mica de budinca.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 23.11.2012, 12:00
Da..is mutle oua...cineva zicea ca asta e exploatare sexuala a gainilor... si referitor la adaugarea in compozitie de bacon sau sunca ...aceasta se scoate la final, dar zice ca ii da textura aia speciala..in fine..merita incercata cine se risca cu atatea calorii
la 20.08.2013, 20:01
splendid arata!
la 21.08.2013, 05:26
Arata foarte bine. E un soi de crema de zahar ars. Dar sunca si baconul nu prea inteleg ce cauta acolo.
la 21.08.2013, 23:13
E intr-adevar foarte buna si cremoasa...iar cat despre intrebarea: ce cauta sunca si baconula colo..m-am intrebat si eu la fel. Pur si simplu asa e reteta si e fffffff buna.Oricum sunca se scoate ..nur amane bucata acolo.
la 31.10.2013, 21:31
30 de galbenusuri??? zahar, apa si sunca afumata?? va las pe voi sa testati asa ceva
la 31.10.2013, 22:06
Bursuc, nu e nimeni obligat sa incerce sau sa aprecieze...eu doar am impartasit cu voi ce am invatat si eu si am facut . DAca nu incercam nici curaj nu aveam sa postez reteta. OAre altii nu folosesc untura la prajituri ? sau alte ingrediente care par normale pentru unii dar ciudate pentru altii.Cat despre numarul de oua aici in Portugalia deserturile in general contin multe multe oua...dar nu e obligatoriu sa se manance mult...si jur ca sunt de vis
COMENTEAZA