Budinca cu cozonac
Postat de alldaycooking in Dulciuri 15 Ian 2012 | 5901 vizualizari
Poate un nume mai potrivit era budinca cu resturi reciclabile, dar parca nu suna prea bine. Ideea era sa folosesc restul de cozonac si de ciocolata ramas dupa sarbatori. Cozonacul taiat felii se usuca destul de repede si nu mai e la fel de bun si de multe ori am aruncat feliile uscate. Acum am ramas cu mai multe felii uscate si le-am pastrat in congelator pana cand am avut chef sa le folosesc. Cozonacul meu a fost cu fructe deshidratate si avea destul de multe stafide si chiar si migdale, fapt pentru care nu am mai adaugat suplimentar. La un cozonac cu nuca sau mac, la ingredientele pe care le-am folosit eu se pot adauga stafide, portocale sau alte fructe confiate.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 15.01.2012, 14:01
bun bun
la 15.01.2012, 16:53
o prajitura de criza....si eu am facut asa ceva, dar am folosit toate resturile de prajituri de la Sarbatori...
la 20.04.2012, 10:37
Ce este extractul de stevia ?
la 20.04.2012, 16:04
Extractul de stevia este un indulcitor, din cate stiu eu natural, cu putine calorii si indice glicemic mic. Se gaseste in magazine naturiste si in unele supermarket-uri.
la 20.04.2012, 16:19
Arata delicios mie din pacate nu-mi place gustul de stevia...desi e adevarat ca e mult mai bun ca indulcitor, prefer mierea, zaharul brun, siropul de agave si cel de artar
la 20.04.2012, 17:55
Nici pe mine nu m-a impresionat! Eu folosesc mierea la creme reci si fructoza la creme preparate termic.
COMENTEAZA