Budinca cu perle de konjac
Postat de ianculubita in Dulciuri 28 Iul 2014 | 3534 vizualizari
Am gasit in Franta aceste perle intr-un magazin cu produse bio,am luat,am facut si este minunata.Aceste perle sunt de origine japoneza,ca si tapioca,sunt facute din radacina arborelui cu acelas nume konjac si sunt speciale pentru persoanele care vor sa slabeasca,pentru persoanele cu diferite diete si regimuri alimentare;se pregateste fara foc iar ca budinca sa se intareasca,se adauga gelatina naturala(din alge) agar-agar,de asemenea se foloseste si in salate
Eu nu am folosit aceste instructiuni pentru ca am terminat agar-agar-ul,asa ca am pus-o putin pe foc;de asemenea nu necesita zahar pentru ca aceste bobite au dulceata lor si nici nu se simte ca ar trebui indulcit preparatul.
Este adevarat ca la noi nu se gasesc asemenea produse dar va spun in situatia in care aveti posibilitate si vedeti asa ceva sa nu le ocoliti
Inapoi la reteta
|