Budinca de gris

Postat de lia in Dulciuri
31 Mai 2010 | 7251 vizualizari

De obicei , introduc budinca in cuptorul incins pentru 15’ si numai cand este rece,rece adaug ciocolata, dar de data asta am facut-o in graba si nu a mai ajuns nici la cuptor si nici sa se raceasca suficient(se vede ca decorul s-a topit), dar si asa a fost ok ca s-a mancat rapid.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 31.05.2010, 17:00
prima sunt deci mananc cat vreau 5 furci si tine-o tot asa,imi amintesti de copilarie cu retetele astea
la 31.05.2010, 17:10
as vrea si eu
la 31.05.2010, 17:13
si euuuuuuuuuuuuuuu...............
la 31.05.2010, 17:33
si euuuuuuuu
la 31.05.2010, 17:33
super, chiar vroiam de mult sa fac, n-am mai mancat de copil. interesanta ideea.
la 31.05.2010, 19:20
la 31.05.2010, 19:51
dragele mele, va servesc cu placeredata viitoare cand mai facca s-a mancat atat de repede
la 01.06.2010, 16:37
Excelent arata, 5 furculite de la mine
la 01.06.2010, 16:45
si la noi merge grisu si orezu cu lapte ............la greu nu gluma super bun 5 furcu
la 01.06.2010, 21:22
ce bn arata
la 28.06.2010, 08:58
5 furculite , si asa ceva poftesc

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking