Bulgari cu legume
Postat de Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri 9 Mai 2013 | 40924 vizualizari
Reteta o am de multa vreme, nu mai stiu de unde si de la cine insa daca veti prepara acesti "bulgari", o sa ma pomeniti ;)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (42)
la 10.05.2013, 14:54
Ce bine arata! vreau si eu gata cu ea la favorite draga Patricia! @};
la 10.05.2013, 15:04
la 10.05.2013, 15:41
buna.as vrea si eu sa incerc reteta ta deoarece arata foarte bine.cata apa mai precis se pune peste amesticul mexican si cat se lasa la fiert?dar faina?
la 10.05.2013, 16:33
Le-am facut acum sunt excelente... Eu nu am pus decat o jumatate de cana de apa peste amestecul de legume si am lasat sa scada apa aproape de tot... Apoi am pus totul la blender.... Am pus faina atat cat sa le lege compozitia arata cam ca o smantana foarte groasa.... In ultimele 3 bucati am adaugat si branza... Ce sa zic super reteta! Berea le umfla frumos si se prajesc imediat fara sa se arda... Multumesc frumos Patricia!
la 10.05.2013, 16:35
Nu am scos fasolica verde le da un gust grozav!
la 10.05.2013, 16:36
Eu am cumparat amestec mexican de la Casa Taraneasca altceva nu am gasit! Dar e perfect!
la 10.05.2013, 17:22
interesant
la 10.05.2013, 19:04
Multumesc RuxyRux.voi incerca
la 10.05.2013, 21:01
la 11.05.2013, 07:30
Mariucaa, ma bucur ca pana ti-am raspuns eu, te-a ajutat RuxyRux cu detalii...
RuxyRux, cat ma bucur ca le-ai facut - ba chiar intr-o varianata putin diferita de-a mea - si sunt fericita ca ti-au placut! Buna ideea ta, cu blender-ul
la 11.05.2013, 09:55
Ce interesanta reteta , trebuie,, prestata''
COMENTEAZA