Bulion

Postat de lia in Bulion
18 Oct 2010 | 8239 vizualizari

Este o conserva pe care-o pregatesc in fiecare an si pe care-o folosesc la prepararea mancarurilor si bauturilor(ex. Bloody Mary) pe timp de iarna.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 19.10.2010, 13:06
bunnn...eu nu am facut anul asta...s-au manat toate rosiile iar pe piata nu mi-a facut nimic...cu ochiul si sticlele...eu nu am vazut asa bere
la 19.10.2010, 13:23
kami noi am luat primele sticle de la Bila, dar am vazut ca se gaseste si la Real
la 19.10.2010, 13:44
lia...ms de info..ma duc sa-mi iau sa am la anu...asa-mi plac
la 19.10.2010, 13:51
hai norockamyai grija draga mea sa nu te inbeti
la 19.10.2010, 13:58
lia draga..ma-mbat....ma culc
la 19.10.2010, 14:00
odihna placuta
la 19.10.2010, 19:03
ce frumos stau aranjate pe raft si mama mea face in fiecare an,si normal ca imi da si mie ,eu nu trebuie sa fac nimic pt iarna ca ea face de toate
la 20.10.2010, 11:05
ela, nici eu nu aveam treaba cu pusul de bulion pana anul trecut, se ocupa mamicuta mea draga, de asta, dar acum nu mai este in putere draga de ea este prea batranica, face 80 de ani in decembrie, asa ca ma ocup eu
la 24.08.2011, 17:24
nici eu nu pun bulion,de obicei face mama,dar s-a aflat barbatu-meu destept si mi-a cumparata 10 kg de rosii,asa ca vrea nu vreau musai sa fac

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking