Bulion de rosii

Postat de mimmi in Bulion
1 Sep 2011 | 8829 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 01.09.2011, 16:10
harnicuta
la 01.09.2011, 16:13
e bun, dar eu nu pun nimic, nici sare, nici zahar pe el.
la 01.09.2011, 16:43
la 01.09.2011, 16:53
Foarte bun ! Sa stii ca se pastreaza si fara conservant Eu am facut la fel ca tine si dupa ce l-am pus fierbinte in sticle, le-am pus infasurate intr-o patura si astat vreo 3 zile( le-am facut in iulie). Am avut suc si bulion pana la inceputul lui iunie.
la 01.09.2011, 18:21
Noi asa il punem de multa vreme,reteta o am de la bunica mea !
la 01.09.2011, 19:21
vreau si eu ca din asta nu fac
la 02.09.2011, 00:30
si eu fac la fel dar fara conservant....prefer sa sterilizez sticlele dupa ce le umplu .....nu de alta dar e pacat sa folosim rosii naturale de gradina si sa stricam treaba cu conservantul asta
la 02.09.2011, 11:00
Rocsi iti trimit ?? avem multe rosii si am pus multe sticle !!
la 02.09.2011, 11:00
Ariana,trebuie sa il pun si eu fara conservant,sa incerc !MErsi !
la 02.09.2011, 11:38

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking