Bulion de rosii
Postat de mimmi in Bulion 1 Sep 2011 | 8829 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 01.09.2011, 16:10
harnicuta
la 01.09.2011, 16:13
e bun, dar eu nu pun nimic, nici sare, nici zahar pe el.
la 01.09.2011, 16:53
Foarte bun ! Sa stii ca se pastreaza si fara conservant Eu am facut la fel ca tine si dupa ce l-am pus fierbinte in sticle, le-am pus infasurate intr-o patura si astat vreo 3 zile( le-am facut in iulie). Am avut suc si bulion pana la inceputul lui iunie.
la 01.09.2011, 18:21
Noi asa il punem de multa vreme,reteta o am de la bunica mea !
la 01.09.2011, 19:21
vreau si eu ca din asta nu fac
la 02.09.2011, 00:30
si eu fac la fel dar fara conservant....prefer sa sterilizez sticlele dupa ce le umplu .....nu de alta dar e pacat sa folosim rosii naturale de gradina si sa stricam treaba cu conservantul asta
la 02.09.2011, 11:00
Rocsi iti trimit ?? avem multe rosii si am pus multe sticle !!
la 02.09.2011, 11:00
Ariana,trebuie sa il pun si eu fara conservant,sa incerc !MErsi !
COMENTEAZA