Bulion de zarzare ( corcoduse) rosii

Postat de Constelatialeu in Conserve
17 Iul 2015 | 7643 vizualizari

Zarzare le stiu eu,altii le zic corcoduse...rosii,mari,carnoase si acre,mai ceva ca o soacra poama acra,dar bune de acrit ciorbitele....

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 17.07.2015, 23:01
bun bun
la 17.07.2015, 23:03
Interesant!
la 17.07.2015, 23:23
Trebuie sa gust si eu
la 18.07.2015, 08:16
Si eu tot de zarzare le stiu. Foarte bun bulionul pentru acrit ciorbitele!
la 18.07.2015, 08:32
Ce bun o fi! N-am facut, n-am gustat, da-mi dai tu ))
la 18.07.2015, 08:38
Cred ca-i foarte gustos ... dar merge la orice fel de ciorba , sau doar la cele cu legume si fara carne ?

la 18.07.2015, 08:40
Este minunat, amarui-acrisor. Cum păstrezi după ce folosești doar jumătate de borcan? Oare merge congelat? Multumesc
la 18.07.2015, 09:00
Asa ceva nu am facut, nici nu am gustat, doar am mancat corcodusele ca atare!
la 18.07.2015, 09:33
Nici eu n-am mancat bulion de zarzane, dar la anul incerc
la 18.07.2015, 10:22
Interesant! De probat!
la 18.07.2015, 12:04
la 18.07.2015, 13:38
la 18.07.2015, 15:51

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking