Bulion din rosii cherry de diverse forme si culori... amalgam

Postat de Constelatialeu in Bulion
31 Aug 2017 | 4382 vizualizari

Anul asta am decis sa fac bulion din rosii cherry,surpriza a fost sa constat ca sunt foarte carnoase, nici nu a trebuit sa le scad foarte mult.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 31.08.2017, 19:53
Bun!
la 31.08.2017, 20:24
la 31.08.2017, 20:25
la 31.08.2017, 20:47
la 31.08.2017, 21:31
Ce bun e la ciorbe, la sosuri ...
la 31.08.2017, 23:25
la 01.09.2017, 09:20
o recolta bogata si o fata tare harnica ,
la 01.09.2017, 10:06
Un sos delicios făcut din recolta proprie (atât de bogată!!!!!)! Felicitări, Cleme!
la 01.09.2017, 10:06
Cherryutele au cel mai dulce si bun gust dintre rosii !!!
la 01.09.2017, 12:14
Ce bunătate și ce frumușele-s roșiorele!
la 01.09.2017, 16:21
Super!
la 01.09.2017, 18:26
la 01.09.2017, 19:25
la 02.09.2017, 09:33
foarte bun la iarna
la 02.09.2017, 21:38
La tine au fost mai marisoare rosiile si ai putut sa faci bulion din ele! La noi au fost minuscule rosiile cherry, asa ca doar le-am mancat asa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking