Bun cha
Postat de radu_popovici in Porc 20 Ian 2011 | 8979 vizualizari
Este unul dintre cele mai simple si mai populare feluri de mancare vietnameze, impreuna cu pho bo fiind mandria bucatariei din Hanoi. Se serveste alaturi de sos nuoc cham, cel mai popular sos din Vietnam, care se foloseste practic alaturi de orice fel de mancare. Se prepara adesea de catre negustorii stradali, mai ales la timpul pranzului.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 20.01.2011, 15:15
@aziz: Sosul de peste are intr-adevar un miros putin ciudat, dar dispare printre celelalte arome. In plus, sosul de peste are, ca si sarea, calitatea de a potenta savoarea celorlalte ingrediente, mai ales a carnii, dar si a pastelor.
la 20.01.2011, 19:14
Aoleuuuuu Radu,mi-am rupt limba citind,dar arata delicios ce ai facut acolo
la 20.01.2011, 19:15
daca scot sosul de peste,isi pierde farmecul?
la 20.01.2011, 19:23
@diaconta: Ti-ai rupt limba (de fapt, sper ca nu ai citit reteta cu voce tare), dar ai aflat lucruri noi. Daca nu ai sos de peste, pune sos de soia.
la 20.01.2011, 19:24
la 20.01.2011, 19:29
Adevarat am aflat lucruri noi,mi-am rupt limba in gand da,sos de soia merge
la 20.01.2011, 19:43
Foarte bine arata si cred ca e delicios
la 20.01.2011, 20:32
f bn arata dar e prea complicat pt mine ce bun o fi
la 20.01.2011, 22:51
@kamy: Sa nu mai spui niciodata ca un lucru este prea complicat inainte de a-l incerca, doar gatesti de cel putin 13 ani si cred ca ai facut chiftele de zeci de ori. Ai tot dreptul sa fii optimista!
la 20.01.2011, 23:00
ai dreptate...dar eu sunt mai comoda asa nu ma prea complic si da...chiftelele sunt ...dupa snitele,preferatele mele. si de gatit,gatesc de vreo 25 de ani dar....sunt o pesimista de felul meu probabil de aia nu mi-a iesit cuibul de viespi pe care am inercat sa-l fac ieri...nu le am cu ...dospitele...nici cu ele
la 21.01.2011, 08:21
@kamy; Cred ca este interesant sa incerci lucruri noi. macar daca nu-ti ies poti da vina pe ingredientele noi, pe modul nou de a gati... dar cel mai bine inveti experimentand. Asa ca eu tot iti urez spor la gatit!
la 21.01.2011, 12:33
multumesc...
la 08.02.2011, 14:12
COMENTEAZA