Burger de vita
Postat de mirupiru in Vita 18 Mai 2017 | 4035 vizualizari
Voi prezenta ingredientele și instrucțiunile pentru a prepara burger-ul perfect. Nu folosiți carnea congelată anterior, deoarece sucurile se pierd în timpul dezghețării. Dacă este pregătit înainte, acoperiți cu folie de plastic și puneți la frigider, pentru nu mai mult de o zi.
reteta pentru picnic
Inapoi la reteta
|
Comentarii (3)
la 19.05.2017, 12:39
Super!
la 19.05.2017, 21:25
Hello, bine ai venit! No, poate sunt eu mai grea de cap la ora asta
" Treceți carnea de vită prin amestecul obținut, încercând să nu o manipulați prea mult, pentru că devine mai dură astfel. Folosind degetul mare, faceți o depresiune superficială în centrul fiecărui burger pentru a preveni umflarea în timpul gătitului.", de fapt carnea ptr hamburgher e deja formată și tu o treci printr-un sos ???? E fain ce ai preparat, dar, fără supărare, un pic mai pe înțelesul și începătoarelor în bucătărie
la 23.05.2017, 22:52
Da, Panacris, după ce se formează carnea se trece prin sos, dacă este manevrată prea mult devine dură, de asta am scris acel lucru. O să încerc să fiu mai coerentă pe viitor, mulțumesc!
COMENTEAZA