Burghul

Postat de dentistutza in Aperitive / Garnituri
31 Iul 2010 | 4927 vizualizari

O garnitura foarte des intalnita in bucataria Orientului Mijlociu. Este vorba de grau zdrobit care se gaseste in varianta mai fina sau mai grosiera. Pe langa calitatile graului trebuie specificat ca are indice glicemic mic si este deci permis si diabeticilor dar si celor care au grija sa-si numere caloriile... Este si gustos, se insoteste bine atat cu carne gatita cat si cu gratar sau mancaruri pe baza de legume. Sincer??? E bun si singur, ca atare!

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 31.07.2010, 18:48
fff faina reteta!
la 31.07.2010, 20:43
E foarte bun,mie imi place in salata de rosii si castraveti.Dar o sa incerc si asa simlu.
la 31.07.2010, 20:57
Super reteta,merita incercata
la 31.07.2010, 22:46
la 31.07.2010, 22:46
imi place si mie !
la 01.08.2010, 22:35
la 11.11.2010, 19:37
mmm delicios in salata ....dar sa vz ce supa faina se poate face..

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking