Calamari rings - Ineluse de calamari

Postat de mitinita in Fructe de mare
5 Mar 2011 | 8097 vizualizari

La noi inca mai fuge lumea de fructe de mare,acest fel s-ar putea sa le schimbe parerea! Copii tot mai cereau si m-am bucurat ca nu le-am facut deep fry ci le-am prajit in wok.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 15.03.2011, 12:42
Foarte bune. Mie imi plac la nebunie fructele de mare. Daca "fug" de ele, e pentru pretul piperat pe care il au.
la 15.03.2011, 13:04
Criss,ai dreptate cu pretul...dupa ce ca sunt si asa de scumpe majoritatea sunt si congelate. Cel putin calamari mereu are o gramada de gheata
la 15.03.2011, 16:00
Da, sunt "glazurati". Am cumparat o data file de rechin glazurat. Asa se numea. Mi-am dat seama acasa de ce se numesc "glazurati". Erau inveliti intr-o glazura generoasa de ghiata. Dupa decongelare a ramas jumatate din file.
la 15.03.2011, 20:54
criss, deci asta inseamna "glazurati"...cam scump platim noi ptr glazura
la 15.04.2011, 07:11
la 13.05.2011, 15:49

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking