Cannelloni cu piept de pui afumat și mix de brânzeturi

Postat de CulinaryRainbow in Cannelloni
13 Dec 2013 | 5488 vizualizari

Originea acestor paste este, evident, în Italia. În 1907, Nicola Federico, un bucătar napoletan le inventează pe vremea când lucra la faimosul restaurant ”La Favoria” din orașul Sorrento. Inițial, numele acestor paste tubulare era ”strascinati”, însă curând au primit denumirea pe care o poartă și azi, devenind astfel populare în timpul celui de-al doilea război mondial. Există diverse moduri de preparare a acestor paste, așa că mi-am permis și eu o adaptare. :)

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 13.12.2013, 12:38
la 13.12.2013, 12:46
ce bine arata
la 13.12.2013, 13:44
Delicios!!!
la 13.12.2013, 13:44
foarte buni
la 13.12.2013, 14:21
Dacă nu m-aș îngrășa, aș mânca la 10 porții/zi.
la 13.12.2013, 21:05
Mmm ce buni
la 14.12.2013, 20:52
Adica ce,tu te ingrasi daca mananci de-astea? Io nu [emoticonlacareicrestenasul]
la 14.12.2013, 21:47
)) Mă gândeam eu...
la 14.12.2013, 23:23
)))))))
la 15.12.2013, 12:52

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking