Caponata cu amuse bouche

Postat de alba_zori in Aperitive / Garnituri
28 Aug 2012 | 2967 vizualizari

Tot nume ciudate,caponata e traditional siciliana si renumita,adica un fel de zacusca ca la noi acasa,asa cum face fiecare in modul sau,eu am incercat de data asta cu pere bine facute,mature si bune sucoase,americanii tot abina verdeturile cu fructele,eu de ce nu..a iesit bun si dulceag,mai bun ca si cu ceapa rozolita intr-adevar,eu sunt intoleranta la ceapa si ma arde la stomac,prefer fara,dar de data asta chiar am gasit solutia mai dulceaga la zacusca,iar cele doua amuse bouche mi-au ramas de la reteta precedenta,si le-am gustat dupa zacusca mea,sper sa va placa si voua.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 28.08.2012, 19:04
arata super felicitari
la 28.08.2012, 19:08
la 28.08.2012, 19:14
la 28.08.2012, 19:18
multumesc foarte mult
la 28.08.2012, 19:40
vai,vai,ce de bunataturi
la 28.08.2012, 20:02
bunaaa!
la 28.08.2012, 21:39
exceptand perele, arata si cred ca este o mancare excelenta
la 28.08.2012, 21:59
multumesc draguta,abinamentul meu era ca o fantezie ca la americani,toti vor sa incerce lucruri noi,si gustul merge,se potriveste dupa parerea mea,
la 28.08.2012, 23:15
Cred ca este tare gustoasa
la 29.08.2012, 10:17
la 29.08.2012, 16:30
la 29.08.2012, 17:04

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking