Caramel

Postat de portiadelumina in Dulciuri
11 Sep 2013 | 6592 vizualizari

Ştiu că nu e o reţetă sofisticată, dar e la fel de adevărat că atunci când ai nevoie de un caramel, trebuie să ai habar cum şi ce trebuie făcut să iasă bine. Şi afară de asta mie îmi place caramelul. La reţeta anterioară pe care o găsiţi aici http://www.bucataras.ro/retete/pere-in-sos-de-caramel-50826.html am folosit caramelul fără a da indicaţii şi poze, descriindu-l decât la modul general. E foarte adevărat că se poate procura şi din comerţ, dar nu merită, pe de o parte pentru că mai conţine diverse substanţe nesănătoase, iar pe de altă parte, pentru că se face foarte uşor într-un timp scurt. Nu mă întind cu introducerea pentru că nu-i site de literatură aici, ci e site culinar. :D

Inapoi la reteta

Comentarii (81)

la 12.09.2013, 20:10
Miuţa, mulţumesc frumos pentru apreciere!
la 12.09.2013, 20:10
Râzi doamna Gabriela, râzi
la 20.09.2013, 09:26
M-ai dat gata!
la 26.02.2015, 19:22
E bine de stiut cum se face caramelul, mai ales ca se poate folosi la prajituri pentru ornat, la inghetata..etc
la 26.02.2015, 19:36
Georgiana, mie mi-a ieşit, deşi sunt nebucătar, cum bine ştie toată lumea.
la 28.03.2015, 21:04

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking