Carnaciori rumeniti cu puree de cartofi cu mustar si sos de ceapa

Postat de rivka in Vita
12 Aug 2010 | 4449 vizualizari

o reteta gasita intr-o revista veche si probata azi

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 12.08.2010, 20:16
nu am mai folosit sare la sosul de ceapa caci am folosit o supa instant facuta dintr-un cub de vita si apa, sincera ma asteptam ca sosul sa iasa mai subtire, data viitoare voi pune doar 1 lingura faina in rest e fff bun la gust.
la 12.08.2010, 20:25
suna tare bine combinatia asta! 5 f.
la 12.08.2010, 20:27
mamaaaa rivka ce meniu beton ai incropit aici! mor de pofta nu alta! 5 furculite verzi (de ciuda ca nu e farfuria noastra)
la 12.08.2010, 20:29
minunat arata si mie tare-mi plac cartofii
la 12.08.2010, 20:31
fetelor e foarte bun la gust, acum stau cu burta plina si umflata in sus, se face usor, nu e costisitor...dar sfatul meu e la cantitatea asta sa puneti numa 1 lingura de faina in sos nu 2 sa iasa sosul mai subtire si sa folositi musai vin rosu la sosul de ceapa nu alb.
v-am pupat.
la 12.08.2010, 20:42
prezent
la 12.08.2010, 20:55
gaby
la 12.08.2010, 21:59
buuuuuuuun
la 12.08.2010, 23:01
Rivka buna reteta, dar eu apreciez detaliilesi ca, ai grija de ''economii''; cata dreptate ai !
la 13.08.2010, 00:25
super riv e la favosi 5 f
la 13.08.2010, 08:32
si eu
la 13.08.2010, 12:10
Excelenti
la 14.08.2010, 00:37
woow!5 furcu!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking