Postat de Constelatialeu in Mezel de casa 30 Ian 2013 | 25916 vizualizari
Cred ca intr-o viata anterioara am fost macelar,ca tare imi place sa particip la taierea porcului,sa fac suncile,sa tai carnea,sa prepar produsele din porc.
la 31.01.2013, 12:54 Uite ca anul asta nu m/am invrednicit sa prepar si eu..am cumparat. Admir si inghit in sec acum!!
la 28.03.2013, 16:14 Intestine subtiri de oaie calibrul 18-20 sau 20-22mm pentru carnati proaspeti, intestine de porc calibrul 28-30 sau 30+ pentru carnati de casa, intestine de vita calibrul 32-36 pentru lebar, chisca, caltabos, ambalate in pungi sau caserole la diferite dimensiuni sau in legaturi de 91,5 metri,bumbare,mate crete, vezici uscate porc si altele. Pentru o oferta completa va rugam a ne face o cerere de oferta pe acest mail sau la nr. de telefon : 0744540014 .,0761720669 . Persoana de contact : Iulian [email protected]