Carnati picanti

Postat de medioto59 in Mezel de casa
8 Ian 2014 | 16737 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 08.01.2014, 15:56
Cred ca trebuie sa luam cu japca,daca asteptam se lasa intunericul...
la 08.01.2014, 16:02
Ce bine mi-ar prinde o portie sanatoasa,acum am venit de la servici,Medisor
la 08.01.2014, 16:07
buni buni
la 08.01.2014, 16:26
Pune si doua oua langa ei
la 08.01.2014, 16:31
Tare buni!!
la 08.01.2014, 16:33
Daca nu-l scoti pe Guta asta,fac urat!
la 08.01.2014, 16:34
Carnatii i-ai nimerit buni!))
la 08.01.2014, 17:12
buni buni
la 08.01.2014, 17:58
la 08.01.2014, 20:20
Vaiiii ce bunatati
la 08.01.2014, 20:21
la 09.01.2014, 16:50
ce buni tre sa fie, mai ales picanti
la 02.04.2014, 17:43
din cate stiu eu rumegusul de stejar nu este indicat la afumare pt care un mare continut de tanin care este toxic.se foloseste rumegus de fag,prun sau visin

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking