Carne ascunsa "pod shuboi"
Postat de luminita20_2006 in Pui 4 Mai 2009 | 4903 vizualizari
Este o reteta preluata de la matusa mea din Rusia.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (6)
la 08.05.2009, 01:03
Interesanta reteta ta, dar mai ales denumirea-sub suba,probabil pentru ca este carnea acoperita cu restul de ingrediente,nu-i asa?
la 08.05.2009, 17:19
asa este....in zilele urmatoare o sa atasez si o poza.....
la 14.05.2009, 09:47
suna tare interesant, dar merge inlocuita maioneza cu altceva, smantana, de exemplu?...nu-s mare amatoare de maioneza..
la 14.05.2009, 15:42
sincer nu am incercat...dar de ce nu...eu oricum folosesc la reteta asta doar maioneza ucraineasca
la 22.05.2009, 10:53
Voi incerca reteta ta, mai ales ca imi plac mancarurile rusesti.
la 22.05.2009, 11:23
COMENTEAZA