Carne de curcan la punga, in cuptor

Postat de mirela0911 in Curcan
25 Iun 2020 | 4585 vizualizari

Fiind carne de curcan crescut la tara, procesul de gatire este mai lung si pentru asta am ales sa folosesc punga pentru cuptor pentru a se gati mai repede. Pe langa carne am facut o garnitura de cartofi aromati, o salata de rosii cu fetta si un sos tzatziki. Un deliciu!

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 25.06.2020, 21:24
la 25.06.2020, 21:37
Foarte gustoasă și tentantă...!
la 25.06.2020, 22:09
Ai avut punga din aia mare de metro, de a incaput tot curcanul ?
la 26.06.2020, 00:00
la 26.06.2020, 11:18
la 26.06.2020, 19:23
la 26.06.2020, 19:28
Buna!
la 26.06.2020, 20:14
Ooo...da, ne place!
la 27.06.2020, 19:51
Un meniu super bun!
la 27.06.2020, 19:52
Un meniu super bun!
la 30.06.2020, 10:11
Bun!
la 11.07.2020, 03:28
Frumos rumenit, a mai iesit
la 22.11.2020, 20:47
Imi place meniul!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking