Carne de iepure la cuptor cu sos rosu

Postat de GeorgianaGrigorescu in Iepure
5 Iun 2015 | 9722 vizualizari

Carnea de iepure este delicioasa. In copilarie mama ne pregatea friptura de iepure vanat, la cuptor cu sos de rosii. Lasa o zi intreaga carnea de iepure la marinat in vin rosu cu foi de dafin si piper.O bunatate. Am facut si eu aceeasi reteta cu carnea de iepure cumparata din supermarket si, desi gustul nu este acelasi ,este destul de buna.Eu nu am lasat carnea la marinat pentru ca cea din supermarket este foarte frageda spre deosebire de vanat.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 05.06.2015, 16:33
la 05.06.2015, 16:38
la 05.06.2015, 16:42
Arata super . minunata culoarea la sos
la 05.06.2015, 16:55
super
la 05.06.2015, 17:15
mmm... ce bunatate! Sosul este senzational!
la 05.06.2015, 17:37
ce bn arata
la 05.06.2015, 18:07
multumesc
la 05.06.2015, 18:22
Ce bun trebuie sa fie!
la 06.06.2015, 07:46
Bun!
la 06.06.2015, 20:50

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking