Carne de vită cu ceapă - reteta chinezeasca

Postat de ctlina in Vita
9 Mai 2015 | 12612 vizualizari

Reteta este simpla, dar necesită o tăiere si o gatire precisa a produselor. La final, este un deliciu. Trebuie să aleagem o carne de vită de calitate. Puneti carnea la congelat o oră pentru a o tăia apoi cu ușurință în felii subțiri sau bucati mici.

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 09.05.2015, 20:47
la 09.05.2015, 20:53
la 09.05.2015, 21:10
la 09.05.2015, 21:27
Tentantă!
la 09.05.2015, 22:43
Super!
la 09.05.2015, 22:48
Buna!
la 10.05.2015, 10:17

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking