Carne de vitel cu cartofi, la cuptor

Postat de oanapl in Vita
3 Apr 2020 | 3441 vizualizari

Recent am auzit pe unul dintre invitații de la emisiunea Arena Bucatarilor spunând că pentru a obține o carne fragedă este indicat să fie gătită la cuptor, la o temperatură mică pentru o perioadă îndelungată. Eu am lăsat carnea la cuptor aproximativ 3 ore și a ieșit foarte fragedă...se topea în gură. 

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 03.04.2020, 22:28
la 03.04.2020, 22:31
Gustos!
la 03.04.2020, 23:31
la 03.04.2020, 23:39
la 04.04.2020, 07:34
Buna!
la 04.04.2020, 10:55
O mâncare sănătoasă și gustoasă!
la 04.04.2020, 12:22
Foarte gustos!
la 04.04.2020, 12:47
la 04.04.2020, 18:57
la 04.04.2020, 19:27
la 04.04.2020, 20:02
la 04.04.2020, 21:13
Ce apetisanta si imi place ca are mult sos!
la 08.04.2020, 10:24

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking