Cartofi cu cascaval/ branza, preparati la microunde
Postat de Ina in Aperitive / Garnituri 16 Apr 2010 | 11290 vizualizari
Usor, rapid si gustos !
Inapoi la reteta
|
Comentarii (6)
la 16.04.2010, 20:48
interesant mai faceam si eu cartofi la microunde in vas de iena cu capac dar l-am scapat pe jos(cu ocazia asta mi-am nenorocit si frigiderul ca am zgariat smaltul de pe frigider cu cioburi de la castron intr-un haaal) si de atunci nu mi-am mai achizitionat altul.
imi placeau si mie cartofii asa la microunde.
la 16.04.2010, 21:01
Eu am vas dintr-un plastic special pentru microunde, e un fel de vas sub presiune, face sa nu se usuce mancarea
la 16.04.2010, 21:41
nu am facut niciodata la microunde...par a fi buni
la 16.04.2010, 21:58
Da, sunt excelenti! Cartofii se fierb in sucul propriu, care impreuna cu untul si cascavalul ras formeaza o pasta alba delicioasa.
la 19.04.2010, 13:17
deci cartofii nu trebuiesc fierti inainte de ai baga in microunde?
la 19.04.2010, 15:16
Nu, nu se fierb separat si nu pui nici apa in cuptor. Vor capata consistenta de carfoti fierti , in cuptorul cu microunde.
COMENTEAZA