Cartofi cu pesmet si cascaval

Postat de Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri
3 Mar 2013 | 13277 vizualizari

In cautarile mele pe internet, am gasit reteta KikenHanei (artaculinara.ro). Va asigur ca acesti cartofi au un gust de neegalat iar cand ii scoti din cuptor...au o mireasma...Incercati! I-am servit ca si garnitura la un muschi de porc la gratar si castraveti murati (home made), ketchup (home made), salata de sfecla rosie si hrean (home made). In reteta originala cartofii cruzi trebuiau fierti putin in apa si abia apoi bagati la cuptor. Eu, din criza de timp am sarit peste aceasta etapa si au iesit extraordinari chiar si asa.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 03.03.2013, 10:46
place
la 03.03.2013, 10:51
Buni,buni!;-bd
la 03.03.2013, 11:36
la 03.03.2013, 11:47
la 03.03.2013, 13:42
Sa imi lasi si mie cativa!
la 03.03.2013, 14:25
la 03.03.2013, 15:05
ce apetisant arata
la 03.03.2013, 17:55
Mmmmmmm cam bun
la 03.03.2013, 17:57
la 05.03.2013, 14:25
faina reteta
la 05.03.2013, 15:25
la 05.03.2013, 18:59
mm ce buni trebuie sa fie! felicitari!
la 05.03.2013, 22:13
la 24.03.2013, 17:19
buni cartofi
la 21.08.2013, 19:30

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking