Cartofi frantuzesti

Postat de nadia in Mancaruri cu carne
19 Mar 2010 | 19373 vizualizari

O reteta ce se poate face dupa ce trece Pastele, cum ne raman oute rosii, decat sa le aruncam mai bine le folosim pentru burtici.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 19.03.2010, 15:53
cred ca are un gust nemaipomenit
la 19.03.2010, 21:13
Nadia , o reteta de senzatie!de frumos e rumenita!
la 19.03.2010, 21:56
la 20.03.2010, 01:06
super buni si eu fac sant grozavi numai ca pun mai multe oua si cu cas de oaie
la 20.03.2010, 19:18
la 12.04.2010, 09:39
la 12.04.2010, 20:11
vai de cand nu am mai facut reteta asta, bn k am dat de ea la tn, k sa o mai fac si eu, e super
la 01.05.2010, 19:56
cred ca este super buna.Am trecuto la favorite
la 10.10.2010, 10:25
La multi ani Nadia

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking