Cartofi frantuzesti, cu afumatura

Postat de aliliana in Aperitive / Garnituri
26 Apr 2014 | 8166 vizualizari

Pregatim acest preparat in fiecare in dupa Paste ( si peste an, cand se poate) pentru ca avem ouale deja pregatite. Se face rapid si este consistent. Se poate servi ca atare sau cu smantana alaturi.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 26.04.2014, 14:31
ce buni sunt!vin la masa
la 26.04.2014, 14:32
Te asteptam Bya!
la 26.04.2014, 14:33
S-au dus imediat.
la 26.04.2014, 14:34
la 26.04.2014, 14:37
pai si eu ce mai mananc padre?
la 26.04.2014, 14:39
Ca`cartofi de la Zidurile ce are?
la 26.04.2014, 15:17
la 26.04.2014, 15:32
Ce buuuun!!
la 26.04.2014, 17:12
la 26.04.2014, 18:42
bun bun
la 26.04.2014, 19:04
Liliana, ce bunatate frumos rumenita ne-ai adus!
la 26.04.2014, 20:41
la 27.04.2014, 08:55
Multumesc mult, tuturor
la 27.04.2014, 17:44
ce bun si gustos!
la 27.04.2014, 23:07
o bunatate!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking