Cartofi gratinati, cu piept de pui la cuptor

Postat de RODIMUR in Pui
30 Mar 2018 | 11102 vizualizari

O mâncare absolut delicioasă, consistentă și îmbietoare, chiar și pentru cei care nu prea agreează pieptul de pui. În plus, este oarecum dietetică, fără prăjeli, foarte ușor și rapid de făcut. Pentru preparare, acest fel de mâncare nu cere mai mult de 15 minute. În restul timpului, mâncarea se face singură, în cuptor.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 01.04.2018, 12:57
la 01.04.2018, 13:07
Mulțumesc, Katty! Și totuși, nu-ți plac, după câte înțeleg...
la 02.04.2018, 14:47
Immmm, ce bun! Iata o combinatie noua si neaparat de incercat! Si noi facem ceva asemanator si punem intotdeauna si cartofii si carnea de pui crude; taiate ambele in cuburi de cca 3 cm (sau in felii), amestecate direct in vasul ptr cuptor cu ceva ulei, mult patrunjel, usturoi, paprica, mirodenii; nivelate, evtl. acoperite cu felii subtiri de rosii, presarate cu pesmet si cascaval ras, Noi folosim ptr astfel de preparate numai cartofi fainosi, care avand mult amidon, "leaga" si sosuletul format si preparatul in sine, se fac mai repede si se topesc efectiv in gura. Multumim ptr idee!
la 02.04.2018, 15:31
Navidad, așa cum l-am făcut acum a ieșit absolut delicios, cu unt și cașcaval, dar neapărat voi încerca și rețeta dumneavoastră, pentru că sigur este foarte bună! Chiar abia aștept s-o încerc...Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 08.04.2018, 13:38
Ati avut dreptate... untul si cascavalul din belsug ("traiasca colesterolul!", dar din cand in cand trebuie sa ne rasfatam si cu asa ceva... ) fac diferenta! Absolut delicios! Inca o data, multumim ptr idee!
la 08.04.2018, 15:16
Navidad, nu vreau să trăiesc o viață chinuită și strâmtorată de diete, regimuri, teama de zahăr, colesterol, gluten și alți inamici de modă nouă ai omului...Prepar mâncarea așa cum îmi place și cum știu, fără însă a depăși niște limite, dar nici nu voi fi niciodată robul strict al unor rețete. De aceea, acolo unde se poate folosesc fără reținere: zahăr, unt, cașcaval, smântână și alte bunătăți naturale și proaspete, care-mi plac și care sigur dau un gust bun mâncării. Dar sigur voi încerca și rețeta dumneavoastră, pentru că am senzația că va fi un deliciu gustativ. Doar am încredere deplină în bunul dumneavoastră gust (ce-mi spuneți dumneavoastră este sfânt!) și în cunoștințele culinare pe care le aveți și pentru care vă mulțumesc că mi le mai împărtășiți și mie!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking